Vivobarefoot GOBI II L Leather Brown/Hide

Nové

Hnědé GOBI II od Vivobarefoot jsou kotníkové boty z prvotřídní kůže Pittards Wild Hide z volně chovaného skotu na Etiopských pastvinách.

Více informací

Jak mi budou sedět?

Skladem

3 184,00 Kč

Sazba DPH: 21% *

* sazba DPH se může změnit na základě doručovací adresy (země dodání)

-20%

3 980,00 Kč

Parametry

Materiál kožené

Více informací

Vivobarefoot GOBI II mají jedinečný design a styl. Obuv s ultra tenkou, oděruodolnou podrážkou, která má navíc patentovanou ochranu proti propíchnutí.

  • svršek: prvotřídní kůže PITTARDS® Wild Hide
  • podrážka: 3 mm tenká, měkká, oděruodolná, s patentovanou ochranou odolnou proti propíchnutí 
  • stélka: prvotřídní telecí kůže
  • vnitřní vyjímatelná vložka s korkovou vrstvou

Vnitřní vložky VIVOBAREFOOT dodávané spolu s botami doporučujeme zejména v chladných dnech pro zachování tepelného komfortu a pro "první kroky" v barefoot botách, aby si chodidla postupně zvykla na přechod z klasických bot. Následně doporučujeme vložky vyjmout pro ještě lepší pocit chůze naboso.

Před prvním použitím doporučujeme naimpregnovat přípravkem Collonil Carbon Pro a vyživovat voskem či krémem na hladkou useň (Collonil Nilfet).

Kůže Wild Pittards může mít "dokonalé nedokonalosti" - je z volně paseného skotu v Etiopii a tak má tu a tam zjizvení, škrábance a flíčky, které jsou přirozenou vlastností materiálu. Přesto nebo právě díky tomu botky zůstávají elegantní. Design lze trochu sjednotit voskem na kůži Colonil Nilfet.

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: