Vivobarefoot Ultra Bloom Kids Fiery Coral

Nové

Oblíbené boty Ultra Kids nyní jako součást řady Bloom! Boty z této řady jsou vyrobeny z pěny Bloom na bázi vodních řas. Jejich super lehká konstrukce umožní stále rostoucím dětským chodidlům dokonalou ochranu. Ať už vaše děti pobíhají kolem bazénu nebo hledají zakopaný poklad na pláži, Ultra Kids udrží krok s jejich představami. Ideální obutí pro malé nohy, které chvilku nepostojí.

Více informací

Jak mi budou sedět?

Není skladem, dodání 3 - 5 dní

1 317,50 Kč

Sazba DPH: 21% *

* sazba DPH se může změnit na základě doručovací adresy (země dodání)

-15%

1 550,00 Kč

Více informací

Vivobarefoot ULTRA K jsou vyrobeny z netoxických materiálů vhodné pro letní sporty. Jsou velmi lehké a přinášejí veškeré výhody chůze naboso díky tenké podrážce + ochranu odolnou proti propíchnutí. 

  • SvršekEVA + BLOOM (syntetika)
  • Podšívka a stélka: Dri-lex vložka pro odvod vlhkosti a vynikající komfort (syntetika)
  • Podešev: 7mm podešev (v kompresi pouze 3 mm) nabízející maximální propriocepci a ochranu vyrobená z EVA + BLOOM (syntetika)
  • Zapínání: suchý zip
  • Vnitřní vyjmutelná vložka: ne

Ultra K NEMAJÍ oděruodolnou podrážku, jakou znáte od jiných bot značky Vivobarefoot. Nejsou vhodné do terénu s ostrými hranami. Nejsou vhodné k aktivitám, kde dochází ke zvýšenému tření podážky. Při atypické chůzi může být snížena jejich životnost.

 BLOOM je první plastová pěna rostlinného původu, která je částečně vyrobena z biomasy vodních řas. Tyto řasy jsou obnovitelným zdrojem a pochází z jezer a rybníků s vysokým rizikem jejich přemnožení. Řasy pomáhají udržovat ekologickou rovnováhu, ale při jejich přemnožení mohou poškodit vodní zdroje a život v nich. Odfiltrováním přemnožených řas z těchto vodních zdrojů pomáháme zmírňovat negativní dopady na životní prostředí. Zároveň výrobou plastů z této biomasy redukujeme naši závislost na ropě, která je na rozdíl od řas neobnovitelným zdrojem. Vyčištěnou vodu, ze které filtrací odstraníme řasy, vracíme zpět do přírody, čímž udržujeme ekologii jezer a rybníků v rovnováze.

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: