Vivobarefoot ULTRA III Bloom Womens Obsidian

Nové

Vivobarefoot Ultra III Bloom jsou děrované letní boty vhodné pro aktivity na suchu i ve vodě. Jsou vyrobeny z pany Bloom na bízi vodních řas, což je první ekologická alternativa k běžným pěnám ropného průmyslu. Lehoučké, prosotrné a rychleschnoucí - pomocníci v letních dnech.

Více informací

Jak mi budou sedět?

Není skladem, dodání 3 - 5 dní

2 490,00 Kč

Sazba DPH: 21% *

* sazba DPH se může změnit na základě doručovací adresy (země dodání)

Parametry

Materiál síťované/prodyšné

Více informací

Vivobarefoot ULTRA III Bloom jsou vyrobeny z netoxických materiálů a nehodí se k dynamickým aktivitám a do terénu s ostrými kameny. Atypická chůze může snížit jejich životnost.

  • svršek: pěna BLOOM + EVA
  • Podšívka a stélka: EVA + BLOOM
  • Podešev: 5mm pryžová podešev
  • Zavazování: Stahovací gumička
  • Vnitřní vyjmutelná vložka: Ne
  • Eco: Veganské 

BLOOM je první plastová pěna rostlinného původu - je částečně vyrobena z biomasy vodních řas. Tyto řasy jsou obnovitelným zdrojem a pochází z jezer a rybníků s vysokým rizikem jejich přemnožení. Řasy pomáhají udržovat ekologickou rovnováhu, ale při jejich přemnožení mohou poškodit vodní zdroje a život v nich. Odfiltrováním přemnožených řas z těchto vodních zdrojů pomáháme zmírňovat negativní dopady na životní prostředí. Zároveň výrobou plastů z této biomasy redukujeme naši závislost na ropě, která je na rozdíl od řas neobnovitelným zdrojem. Vyčištěnou vodu, ze které filtrací odstraníme řasy, vracíme zpět do přírody, čímž udržujeme ekologii jezer a rybníků v rovnováze.

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: