Bosky shoes LIGHT X sandále

Nové

Unisexové barefoot sandále Bosky LIGHT X v černé barvě s černou praktickou stélkou a tloušťkou podrážky 11 mm. Tento typ je nově s vázáním přes prsty.

Více informací

Jak mi budou sedět?

Skladem

1 850,00 Kč

Sazba DPH: 21% *

* sazba DPH se může změnit na základě doručovací adresy (země dodání)

Více informací

Barefoot sandály z řady Light jsou skvělé díky své univerzálnostnosti.

Delší nošení je díky schopnosti odtlumit část nárazů vhodné i pro začátečníky, pro zkušené bosonožce možná úleva, bez výrazné ztráty citlivosti pro terén a barefoot přínosů. Váha bot je na noze zanedbatelná. Vhodné pro cestování.

Sandály Light X jsou jako silnější varianta sandálu Superlight X, že potřebujete více ochrany a hrubší vzorek, než je tomu u jejich subtilnějších kolegů. I přes svojí větší tloušťku jsou stále lehké a výborně se tvarují na chodidlo. Hodí se všude tam, kde potřebujete lehký sandál, který Vás ale ochrání před hrubším terénem a poskytne v něm větší záběr.

Sandály se dobře tvarují a přizpůsobují chodidlu, proto jsou velmi příjemné i pro běh a skvěle se hodí jako mírnější (přechodové) boty z klasických “NEbarefootových” bot. Stále je ale vyroben z lehčeného materiálu, který má své limity výdrže, pokud hledáte sandálového nezmara a oželíte to, že se Vám sandál nanatvaruje přesně podle nohy, zvažte výběr raději odolnější variantu - Enduro 9 nebo 12 mm.

Hmotnost: 106 g

Tloušťka: 11 mm

Barva podešve: černá

Barva stélky: černá

Barva popruhů: černá/černá

Typ upnutí popruhů: přes prsty

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: