Nejprodávanější produkty

Výrobci

Slevy

Naše prodejny

Naše prodejny

Kamenná prodejna v Týnci nad Sázavou

Dodavatelé

Žádný dodavatel

Štítky

Značky Počet značek: 54

na stránku
Zobrazeno 19 – 36 z 54 položek
  • Feelmax

    Finská značka Feelmax je vůbec první výrobce barefootových bot. Rodinná firma Feelmax začala v roce 1993 vyrábět prstové ponožky a v roce 2006 vyrobili první barefootové boty s ultratenkou podrážkou 1,3 mm. 

  • Filii Barefoot

    Německý výrobce ručně šité obuvi Filii barefoot se zaměřuje na dětskou trendy obuv.
    Filii barefoot se snaží vyrábět kvalitní, zdravé a pohodlné botičky za rozumnou cenu s cílem podpořit pohyb a přirozený vývoj dětí. 

  • Freet

    Značku Freet založil tým odborníků z oblasti biomechaniky a výkonnostního sportu. Jejich vizí bylo vytvořit "zdravé" boty ve kterých by noha pracovala přirozeně. Zaměřují se především na sportovní obuv, ale najdete zde i obuv volnočasovou.

    Počet produktů: 0

  • Froddo

    Dětské barefootové boty Froddo se vyrábí v chorvatském městě Ivančice. Froddo botičky jsou z ekologických materiálů a zaručují volnost pohybu.

  • Jack and Lily

    Kanadská firma Jack and Lily byla založena maminkou Brendou, která chtěla to nejlepší pro své děti Jacka a Lily. Jack and Lily nabízí dětské barefootové botičky v mnoha designech.

  • Jonap

    Časká rodinná firma vyrábí dámské a dětské botky v celém spektru použití - celoroční kotníkové, prodyšné, textilní a bačkůrky. V dámských dělají kožené polobotky, zimní zateplené, polokozačky a balerínky.

  • KidOFit

    KidOFit založil americký biomedicínský inženýr Ron Bar, PhD, který se více jak 20 let zabýval výrobou a inovací ortopedické obuvi a pomůcek. Založení KidOFit zrealizoval, když měl problém s koupí dobře padnoucích bot pro své děti.  Využil své zkušenosti a vytvořil vlastní značku vysoce kvalitní dětské obuvi.

    Počet produktů: 0

  • Kiuu

    KIUU je berlínská rodinná firma, která vznikla díky dětem volně se pohybujících po hřišti, jejichž rodiče jim chtěli dopřát zdravý a svobodný pohyb.

    Rodíme se naboso, naboso se učíme první kroky. Barefootové botky byly navrženy, aby podporovaly přirozený pohyb a dopřály tělu potřebný komfort. KIUU mají velmi pružnou podešev, díky které poskytuje dobrou úroveň senzorické zpětné vazby. Dopřávají nožkám co nejlepší možný komfort za využití přírodních materiálů.

    Dětské botky jsou zdrobnělou verzí bot německé značky Zaqq.

  • Koel 4Kids

    Značka KOEL 4 Kids je Nizozemská značka, která šije díky dlouholeté tradici kvalitní botky v jedné z předních Evorpských továren v Portugalsku. Od roku 2020 vyšli také s barefootovou řadou, s bytelnými ale měkkými podrážkami s okopem, botičky jsou většinou v klasickém koženém provedení.

  • Leguano

    Německý výrobce Leguano ručně šité barefootové obuvise liší především podrážkou která má "kuličky" a je tedy vhodná i pro chůzi na rovném povrchu.
    Firma byla založena v rocce 2013 a od té doby se neustále vyvíjí.

  • LittleBlueLamb

    LittleBlueLamb je česko-slovenský výrobce dětské barefootové obuvi, který dbá na funkčnost, životnost a estetičnost. LittleBlueLamb používá pouze módní, kvalitní materiály, které splňují přísné evropské normy a nejsou toxické.

  • Livie & Luca

    Firma Livie and Luca se vyznačuje neotřelým designem a moderním pojetím obuvi. Ručně šité botičky jsou velmi kvalitně zpracované a část výtěžku z prodeje putuje na charitativní účely. 

  • Living Kitzbühel

    Rakouský výrobce Living Kitzbühel je specifický zejména výrobou obuvi z vlněné plsti.  

  • Magical Shoes

    Polský výrobce dětských i dospěláckých bot, který vyrábí oblíbené jednoduché, dostupné a univerzální barefooty. Vyznačují se maximální měkkostí, ohebností a elasticitou zajišťující opravdový kontakt s podkladem. Toto je také zakotveno ve filosofii firmy, která navazuje na svou historii již od roku 1966. Vášeň dědečka, který otevřel továrnu na výrobu obuvi přešla na syny, kteří v tradici pokračují. Firma se snaží především o maximální flexibilitu, odolnou podrážku a nepoužívá umělé stabilizanty.

  • Mukishoes

    Portugalský výrobce dospěláckých bot s velmi měkkou a pohodlnou podrážkou. Zaměřují se na výrobu z přírodních materiálů jako je vlna, kůže, len nebo třeba recyklovaná bavlna, vyrábí tenisky a zimní boty.

    Počet produktů: 0

  • OKbarefoot

    Česká rodinná firma s dlouholetou tradicí v obuvnictví vyrábí od roku 2019 také velmi minimalistické ručně dělané barefoot botičky pro děti i dospělé, především sandálky a tenisky. Dbají na kvalitu materiálů a kreativní design.

  • Pokeboo

    Japonský výrobce minimalistických sbalitelných holinek

    Packable rainboot lightwear

Zobrazeno 19 – 36 z 54 položek