Nejprodávanější produkty

Výrobci

Slevy

Naše prodejny

Naše prodejny

Kamenná prodejna v Týnci nad Sázavou

Dodavatelé

Žádný dodavatel

Štítky

Značky Počet značek: 55

na stránku
Zobrazeno 37 – 54 z 55 položek
  • Pokeboo

    Japonský výrobce minimalistických sbalitelných holinek

    Packable rainboot lightwear

  • Realfoot

    Česká firma vznikla ze spolupráce fyziologie, přirozeného pohybu a nedostatku bot na barefoot scéně, které by byly opravdu široké i v prstové části tak, aby se mohl pohybovat jak palec, tak malíček. Boty jako stvořené pro přirozený pohyb podle reálného tvaru chodidel.

  • Reima

    Značka vznikla roku 1944 v Kankaanpää ve Finsku. Jako jedna z mála značek funkčního oblečení se Reima zaměřuje výhradně na děti. Smyslem oblečení Reima je umožnit dětem, aby mohly zůstat venku, na zdravém vzduchu, tak dlouho, jak chtějí. Aby si mohly hrát, být aktivní, zdravě růst, vše prozkoumat a otestovat vlastní schopnosti. Aktuálně se pustili i do výroby barefoot obojživelných botek, sandálků a knit botek s návlekem pro děti.

  • Ricosta

    Pepino Ricosta jsou lehoučké dětské botky německého výrobce s produkcí pouze v Evropě. Dbají na udržitelnost a ekologii, používají high-tech lehké materiály, v rámci možností přírodní a bez použití lepidla. Vyrábějí kvalitní dětské botičky ve velikostech 18-26. Často je designem ani nepoznáte od klasické obuvi, ale pocit je zcela odlišný! Ideální pro zdravý vývoj dětského chodidla.

  • Rose et Chocolat

    Značku Rose et Chocolate založil švýcarský manželský pár. Inspirovaný svými dětmi se začal vyrábět barefootové botičky a pohodlné kožené capáčky, které umožňují přirozený vývoj nožiček .

    Počet produktů: 0

  • Saltic

    Přes 28 let fungující český výrobce lezecké a outdoorové obuvi ze Zlína. S precizností nám vlastní jsme se pustili do výroby minimalistických botiček BAREFOOT.

    Saltic Barefoot  nešijeme ze zbytků, ale pouze z přírodní kůže I.jakosti, tím také ručíme za kvalitu materiálu i zpracování.  Boty jsou stylové barefoot unisex, vhodné na každou příležitost.  Bota poskytuje ochranu noze bez omezení pohybu. Obout si je můžete na vycházku do města,  přírody, fitness, běhání v lese, yogu, pilates, ale i na outdoor aktivity .

  • Shapen

    Slovenskou firmu založila Mia na základě vlastních zkušeností s výběrem bot pro dcerku i na základě vlastních problémů s bolestmi chodidel, které se díky barefoot zázračně spravily. Vychází s módními design botkami s úžasně měkkou podrážkou a prostornou špičkou. Vyrábí hlavně tenisky, kozačky, zimní, sandály a baleríny - typicky městskou obuv shodnou s aktuálním módním trendem.

  • Shooshoos

    Výrobce Shooshoos se zaměřuje na dětskou barefootovou obuv. Firma byla založena v roce 1996 v Kapském městě v Jihoafrické republice. Botičky jsou vyrobeny z velmi jemné eko-kůže, doplněné protiskluzovou podrážkou z gumy.

  • Sockwa

    Značka Sockwa vznika ze slov "sock with attitude", ponožka s postojem, tedy ponožkoboty. Sokwa boty jsou velmi vhodné na indoor i outdoor. Ponožkoboty dodávají opravdový pocit volnosti u sportovních aktivit. 

    Počet produktů: 0

  • Sole Runner

    Německý výrobce barefootových ve třech šířkách. Sole Runner si oblíbili i něměcké speciílní jednotky a nejlepší řidiči motokár.

    Počet produktů: 0

  • Stonz

    Kanadský výrobce dětské obuvi. Zaměřuje se především na obutí pro zimní měsíce a do špatného počasí. Botičky jsou zdobené krásnými nášivkami, které potěší každého začínajícího chodce.

  • Vivobarefoot

    Vivobarefoot (vivo-žít, barefoot - bos) je britský výrobce s patentovanou ultra tenkou podrážkou odolnou proti oděru a propíchnutí. Boty Vivobarefoot mají 3 druhy podrážek určených do města, na sport a do hor. V široké nabídce Vivobarefoot si vybere opravdu každý. 

  • Xero Shoes

    Firma XERO SHOES byla založena manželským párem v USA. Sprinter Steven po přečtení knihy Born To Run začal běhat bos a hledal cestu jak si dopřát chůzi naboso v každé chvilce. Vytvořil huarache sandály, které jsou dnes již legendární barefootové sandály.

  • ZAQQ

    Německý výrobce ručně šité obuvi ZAQQ Barefoot se liší především inovativním designem barefootové obuvi se zaměřením na společenskou a vycházkovou obuv.
    ZAQQ barefoot se vyznačuje dvojitým prošitím kůže a přesným zpracováním.

  • ZEAZOO

    Bulharská rodinná firma ZEAZOO je specializuje na ručně šitou dětskou a dámskou obuv. Zakládají si na ručním zpracování a kvalitních materiálech. ZEAZOO jsou výherci národní soutěže Podnikatel roku. 

Zobrazeno 37 – 54 z 55 položek