Vivobarefoot PRIMUS LITE II B Womens Textile/Black

Nové

Černé Vivobarefoot Primus Lite II Bio jsou vyrobeny z přirozeného produktu obilného průmyslu zvaného Susterra® Propanediol, který tvoří podrážku a svrchní laminační materiál tohoto veganského modelu. Síťovina je vyrobena z materiálu Sorona® - rostlinných vláken. Naším cílem je nabízet nejvýkonnější boty s nejmenším obsahem ropných látek široko daleko. boty nejsou vhodné na Indoorové sporty

Více informací

Jak mi budou sedět?

Skladem

3 136,50 Kč

Sazba DPH: 21% *

* sazba DPH se může změnit na základě doručovací adresy (země dodání)

-15%

3 690,00 Kč

Parametry

Materiál síťované/prodyšné

Více informací

Vivobarefoot PRIMUS LITE II mají jedinečný design a styl, ultra tenkou podrážku a svršek z maximálně prodyšné síťoviny.

Vivobarefoot Primus Lite II Bio jsou vyrobeny z přirozeného produktu obilného průmyslu zvaného Susterra® Propanediol, který tvoří podrážku a svrchní laminační materiál tohoto veganského modelu. Spolupráce se společností DuPont Tate & Lyle Bio Products umožnila, abychom pomocí tohoto rostlinného polymeru vytvořili neuvěřitelně výkonnou, ale zároveň nejekologičtější a nejlehčí sportovní obuv. Použitý materiál se získává fermentačním procesem využívajícím glukózu ze škrobu, který se nachází v kukuřici. Je netoxický, bez ropného původu a 100% certifikovaný. Síťovina je vyrobena z materiálu Sorona® - rostlinných vláken. Naším cílem je nabízet nejvýkonnější boty s nejmenším obsahem ropných látek široko daleko.

  • Svršek: rostliného původu Susterra® (TPU) a No-sew Sorona® (textil)
  • Zavazování: kulaté tkaničky
  • Podrážka: 3 mm tenká, oděruodolná, s patentovanou ochranou odolnou proti propíchnutí (45% Přírodní guma, 10% Bloom & 45% syntetika)    
  • Vnitřní vyjmutelná vložka: vyrobena ze syntetického materiálu EVA a BLOOM, což je alternativa na bázi řas
  • Vegan

NEVHODNÉ PRO: INDOOROVÉ SPORTY.

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii: