VIVOBAREFOOT Magna Trail III FG MENS OBSIDIAN

Nové

Magna Trail III FG jsou veganské turistické boty s multiterénní podrážkou navrženou pro každodenní cesty do města i nejnáročnějšího přírodního terénu. Jsou vyrobené z inovované textilie z recyklovaných PET lahví a vybavené úpletovou kotníkovou ponožkou, která umožňuje maximální volnost a flexibilitu pohybu.

Více informací

Jak mi budou sedět?

Skladem

4 241,50 Kč

Sazba DPH: 21% *

* sazba DPH se může změnit na základě doručovací adresy (země dodání)

-15%

4 990,00 Kč

Parametry

Membrána ne
Materiál veganské
Vyjímatelná stélka ano

Více informací

Model Magna Trail III FG:
  • Vrch: textilie z recyklovaných PET lahví
  • Podšívka a stélka: textilie z recyklovaných PET lahví
  • Podešev: 3mm pryžová podešev s 2,5mm multiterénním vzorkem, oděruodolná, s patentovanou ochranou odolnou proti propíchnutí. Vhodné pro všechny přírodní povrchy, ať už pro bahnité, tak i pro tvrdé kamenité cesty a hory.
  • Zavazování: tkaničky
  • Vnitřní vyjímatelná vložka: ano, termovložka
  • Veganské

Díky TPU lemu podél podrážky, který je nově prošitý po celém obvodu pro ještě vyšší odolnost vůči bahnu i nepříznivému počasí, a vyjmutelným termovložkám zůstanou vaše chodidla v teple a pohodlí i při nižších teplotách.

Doporučení: Vnitřní vložky bot VIVOBAREFOOT, slouží hlavně v chladných dnech pro zachování tepelného komfortu. Dále je doporučujeme v prvních dnech a týdnech chůze a běhu v barefoot botách, aby si chodidla postupně zvykla na přechod z klasických bot. Poté, stejně jako ve dnech s teplotami nad bodem mrazu, doporučujeme vložky vyjmout pro umocnění pocitu chůze naboso.

Příslušenství

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: