Vivobarefoot ULTRA III Mens Moonstone/Grey

Nové

Ultra III jsou vyrobeny z pěny Bloom, udržitelné alternativy k pěnám z petrochemického průmyslu.  Ultra III jsou prodyšné, rychleschnoucí a jejich lehká, flexibilní konstrukce z nich dělá ideálního společníka na cestování. Ultra III, boty jako stvořené pro dobrodružství na souši i ve vodě.

Barva světle šedá, vzor maskáč, bílý utahovací cvoček.

Více informací

Jak mi budou sedět?

Skladem

2 490,00 Kč

Sazba DPH: 21% *

* sazba DPH se může změnit na základě doručovací adresy (země dodání)

Více informací

Ultra III jsou vyrobeny z pěny Bloom, udržitelné alternativy k pěnám z petrochemického průmyslu. Materiál na její zpracování se získává filtrováním biomasy přemnožených řas z vodních zdrojů, což pomáhá zmírňovat jejich negativní působení na životní prostředí. Zároveň tím redukujeme naši závislost na ropě jakožto neobnovitelném zdroji. Ultra III jsou prodyšné, rychleschnoucí a jejich lehká, flexibilní konstrukce z nich dělá ideálního společníka na cestování. Ultra III, boty jako stvořené pro dobrodružství na souši i ve vodě.

  • Vrch: EVA + BLOOM
  • Podšívka a stélka: EVA + BLOOM
  • Podešev: 5mm pryžová podešev
  • Zavazování: Stahovací gumička
  • Vnitřní vyjmutelná vložka: Ne
  • Eco: Veganské 
Boty se nehodí k použití v terénu s ostrými kameny a k dynamickým aktivitám, kde dochází ke zvýšenému tření podrážky. Při špatné technice chůze či běhu se výrazně snižuje jejich životnost.

28 dalších produktů ve stejné kategorii: