Vivobarefoot Primus Lite Knit Mens Grey Feather

Nové

Snadné obouvání, dokonalý design. Ať už do práce, na běhání nebo do posilovny. Boty Primus Lite Knit se stanou Vaším parťákem. Ultratenká podrážka poskytne dokonalou přilnavost a stabilitu na sportovním povrchu i mimo něj. Obujte Primus Lite Knit a posuňte se ve svém tréninku na další úroveň.

Více informací

Jak mi budou sedět?

Na objednání, doba dodání 3 - 5 dní

3 990,00 Kč

Sazba DPH: 21% *

* sazba DPH se může změnit na základě doručovací adresy (země dodání)

Parametry

Materiál síťované/prodyšné
Výška nártu střední, nízký
Kotník střední, úzký
Šířka na ploutvičku, úzké, střední
Vyjímatelná stélka ano

Více informací

Primus Lite Knit

  • Svršek: prodyšná úpletová síťovina, materiály z recyklovaných plastů (textilie, syntetika)
  • Podšívka a stélka: textilie
  • Podešev: 4mm pryžová podešev, s patentovanou ochranou odolnou proti propíchnutí. Ultra tenká, oděruodolná, extra ohebná, protiskluzová podešev, která umožňuje dokonale cítit povrch, po kterém se pohybujete každý den.
  • Vnitřní vyjímatelná vložka: ano, ortholite vložka, vyrobena z recyklovaného spotřebitelského odpadu
  • Veganské

Doporučení

Vnitřní vložky bot VIVOBAREFOOT slouží hlavně v chladných dnech pro zachování tepelného komfortu. Dále je doporučujeme v prvních dnech a týdnech chůze a běhu v barefoot botách, aby si chodidla postupně zvykla na přechod z klasických bot. Poté, stejně jako ve dnech s teplotami nad bodem mrazu, doporučujeme vložky vyjmout pro umocnění pocitu chůze naboso.

Péče o obuv

Čištění

Povrch obuvi se snadno čistí vlhkým hadříkem. Při větším znečištění použijte mýdlovou vodu (ne saponáty a prací prostředky) a jemný kartáček

Sušení

Vyjměte stélku, pokud je to možné a obuv vysušte při pokojové teplotě v dobře větrané místnosti. Chraňte před přímým slunečním zářením a nepokládejte obuv v blízkosti zdroje tepla (radiátor, krb).

Následná péče:

Při nošení mohou vaše boty ztratit určitou voděodolnost, která je aplikována na textilii obuvi. Doporučujeme svršek bot pravidelně impregnovat pro zvýšení odolnosti vůči vodě a nečistotám.

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii: